26 Νοε 2010

Digi Retail: ως 60% επιδότηση για την ενίσχυση επιχειρήσεων λιανικού εμπορίου!

ALPHA PLAN consultants, TESSERA multimedia και ΑDVANCED advertising ενώνουν τις δυνάμεις τους. Μέσω του Digi Retail [πρόγραμμα για την ενίσχυση επιχειρήσεων λιανικού εμπορίου με επιδότηση ως 60% για δαπάνες λογισμικού με τη μορφή software as a service] σας προσφέρουν:

Αναδιοργάνωση και εξοικονόμηση πόρων
με αξιοποίηση τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών.
  • Πλήρης αυτοματοποίηση και ηλεκτρονική παρακολούθηση προϊόντων και αποθεμάτων
  • Αυτοματοποιημένη ανταλλαγή πληροφοριών για τη διακίνηση και διαθεσιμότητα προϊόντων μεταξύ υποκαταστημάτων
  • Ηλεκτρονική σήμανση ραφιού & προϊόντων
  • Διάθεση προϊόντων μέσω e-shop

Εξωστρέφεια - προώθηση - διεύρυνση κύκλου εργασιών
με χρήση προηγμένων τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών
  • Έξυπνες κάρτες επιβράβευσης πελατών
  • Υπηρεσίες Προώθησης, Προβολής και Διαφήμισης μέσω της αξιοποίησης μέσων εργαλείων κοινωνικής δικτύωσης
  • Δυναμική - εξατομικευμένη προώθηση προϊόντων με ηλεκτρονικά μέσα
  • Ηλεκτρονικά κουπόνια, ή κουπόνια μέσω συσκευών κινητής επικοινωνίας

Καθώς και την Σύνταξη, την Υποβολή Φακέλου Υποψηφιότητας για το επενδυτικό πρόγραμμα και την παρακολούθηση του έργου.

www.digiretail.netwww.espa.gr
τηλ. επικοινωνίας: 2310 94 80 90

25 Νοε 2010

Στο 1,4 δισ. το ηλεκτρονικό εμπόριο στην Ελλάδα

Στο 1,4 δισ. ευρώ θα εκτοξευθεί κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς το ηλεκτρονικό εμπόριο στην Ελλάδα, παρουσιάζοντας αύξηση 75% συγκριτικά με το 2009 όταν δεν ξεπέρασε τα 0,8 δισ. ευρώ, ενώ ο ετήσιος μέσος όρος αξίας αγορών ανά online καταναλωτή κυμαίνεται στα 1.500 ευρώ. 

Αυτά είναι τα βασικά συμπεράσματα της ετήσιας έρευνας του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, η οποία διεξήχθη την περίοδο Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2010 σε 1.106 online Ελληνες καταναλωτές. Τα αποτελέσματα παρουσιάζονται στο ετήσιο συνέδριο για το «Ηλεκτρονικό εμπόριο και Internet» που οργανώνουν το Ελληνικό Ινστιτούτο Πληροφορικής της ΕΕΔΕ και το ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το συνέδριο ξεκίνησε χθες και ολοκληρώνεται σήμερα.

24 Νοε 2010

Τι είναι το email marketing;

Φανταστείτε την προώθηση μιας προσφοράς σε 1000 πελάτες μέσω του κανονικού ταχυδρομείου... Χρειάζεται να γραφτεί το κείμενο, να μπει σε φακέλους, να γραφτούν οι διευθύνσεις και στη συνέχεια να σταλεί. Το email marketing έρχεται να μειώσει τον χρόνο και το κόστος της προώθησης στο ελάχιστο.
  • Απλό μήνυμα με τη μορφή κειμένου
  • Ηλεκτρονική κάρτα
  • Ηλεκτρονική διαφήμιση
  • Αρχείο video
  • Αρχείο ήχου

Τι μπορούμε να σας προσφέρουμε;
Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό της καμπάνιας και την επιλογή του κατάλληλου ύφους επικοινωνίας, έτσι ώστε να ταιριάζει με το κοινό της επιχείρησής σας, δημιουργούμε emails προσφορών και newsletters τα οποία προωθούνται σε δυνητικούς πελάτες.

Γιατί πρέπει να προχωρήσετε στην πραγματοποίηση του;
Ο χρόνος και το κόστος της προώθησης μιας προσφοράς ελαχιστοποιείται, η επικοινωνία μεταξύ της επιχείρησής και των πελατών είναι άμεση, αμφίδρομη και στοχευμένη.
   

Τι είναι τα banner ads;

Φανταστείτε μια ολοσέλιδη καταχώριση σε ένα έντυπο περιοδικό μεγάλης εμβέλειας...
Πλέον οι εφημερίδες και τα περιοδικά βρίσκονται αναρτημένα στο περίπτερο του διαδικτύου και πολλοί χρήστες τα διαβάζουν online. Με τα banner ads βάζετε την καταχώρισή σας στην ηλεκτρονική μορφή των ΜΜΕ.

Τι μπορούμε να σας προσφέρουμε;
Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και την παραγωγή banner campaign (στατικών & flash), καθώς και την αγορά impressions σε επιλεγμένα και στοχευμένα sites, ανάλογα με το κοινό της επιχείρησης.

Γιατί πρέπει να προχωρήσετε στην πραγματοποίηση τους;
Πάνω από 45% των Ελλήνων χρησιμοποιούν το internet για να διαβάσουν τις ηλεκτρονικές εκδόσεις εφημερίδων και περιοδικών, με αποτέλεσμα η καμπάνια να απευθύνεται σε μεγάλο μέρος του κοινού της επιχείρησης ενώ παράλληλα ενισχύεται η αναγνωρισιμότητα της εταιρείας και των προϊόντων.

Τι είναι το SMM;

Social media marketing – Marketing ιστοσελίδων κοινωνική δικτύωσης
Φανταστείτε έναν πελάτη που ενώ του αρέσει το προϊόν, αντιμετωπίζεται τυπικά, χωρίς ευγένεια και χαμόγελο... Δεν θα είχατε ποτέ τέτοια συμπεριφορά στο κατάστημά σας. Γιατί να την έχετε στο διαδικτυακό σας τόπο; Τα social media έρχονται να συμπληρώσουν στο επαγγελματικό σας site, την άμεση, διαδραστική και πιο ανθρώπινη επικοινωνία που αναζητούν οι πελάτες.
  • Facebok [Fanpages & Group]
  • Blogger
  • Wordpress
  • Tumblr
  • Twitter
  • Youtube
  • Vimeo
Τι μπορούμε να σας προσφέρουμε;

Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό της καμπάνιας και την επιλογή των κατάλληλων social media, έτσι ώστε η επιχείρησή σας να επικοινωνεί σύγχρονα, οικονομικά και αποτελεσματικά με τους πελάτες της.

Γιατί πρέπει να προχωρήσετε στην πραγματοποίηση τους;
47% των Ελλήνων χρησιμοποιούν καθημερινά το internet, το 70% αυτών αναζητά πληροφορίες για προϊόντα και υπηρεσίες μέσα από blogs και social media. 2.938.060 είναι οι Έλληνες που έχουν λογαριασμό στο facebook, με αποτέλεσμα να ενισχύεται η αναγνωρισιμότητα της εταιρείας και των προϊόντων, να δημιουργείται βάση δυνητικών ή ευχαριστημένων πελατών ενώ παράλληλα να αυξάνεται η επισκεψιμότητα του επαγγελματικού σας site.

Τι είναι το SEM;

Search engine marketing – Marketing μηχανών αναζήτησης [google ads]
Φανταστείτε ένα γωνιακό κατάστημα σε κεντρικό εμπορικό δρόμο...
Στον ολοένα και πιο δημοφιλή κόσμο του internet, οι χρήστες καθημερινά αναζητούν πληροφορίες για προϊόντα και υπηρεσίες μέσω των μηχανών αναζήτησης. Όπως και στον πραγματικό κόσμο, εκτός από τις προσωπικές προτιμήσεις και τη θέση του κατασήματος για την επιλογή του από τους πελάτες, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η διαφήμιση και η προβολή του. Με το marketing μηχανών αναζήτησης (SEM), αποκτάτε την διαφήμιση που θα οδηγήσει στο διαδικτυακό κατάστημά σας.

Τι μπορούμε να σας προσφέρουμε;
Αναλαμβάνουμε την έρευνα, τον σχεδιασμό την κατασκευή και την παρακολούθηση πληρωμένων καταχωρήσεων στις μηχανές αναζήτησης, έτσι ώστε το site της επιχείρησή σας να προωθείται στοχευμένα και αποτελεσματικά, ανάλογα με το περιεχόμενο του.

Γιατί πρέπει να προχωρήσετε στην πραγματοποίηση του;
Αυξάνεται η αναγνωρισιμότητα του καταστήματός σας καθώς και η επισκεψιμότητα του διαδικτυακού σας τόπου, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται δυνητικοί πελάτες εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

Τι είναι το SEO;

Search engine optimization – Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης
Φανταστείτε ένα γωνιακό κατάστημα σε κεντρικό εμπορικό δρόμο...
Στον ολοένα και πιο δημοφιλή κόσμο του internet, οι χρήστες καθημερινά αναζητούν πληροφορίες για προϊόντα και υπηρεσίες μέσω των μηχανών αναζήτησης. Στη συνέχεια διαλέγουν από τα αποτελέσματα το “καταστήμα” - site που τους ενδιαφέρει. Όπως και στον πραγματικό κόσμο, εκτός από τις προσωπικές προτιμήσεις για την επιλογή του καταστήματος, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και η θέση του. Με την βελτιστοποίηση των μηχανών αναζήτησης (SEO), το κατάστημα σας αποκτά γωνιακή βιτρίνα στον κεντρικό εμπορικό δρόμο του διαδικτύου.

Τι μπορούμε να σας προσφέρουμε;
Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και την κατασκευή νέων δικτυακών τόπων και την αλλαγή σε ήδη υπάρχουσες ιστοσελίδες έτσι ώστε το site της επιχείρησης σας να γίνει φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης με αποτέλεσμα να εμφανίζεται ψηλά στα οργανικά αποτελέσματα τους, καθώς ο χρήστης ψάχνει για όρους που σχετίζονται με το περιεχόμενο του.

Γιατί πρέπει να προχωρήσετε στην πραγματοποίηση του;
Θέλετε να ανοίξετε ένα γωνιακό κατάστημα στην Τσιμισκή ή την Ερμού;
47% των Ελλήνων χρησιμοποιούν καθημερινά το internet.
Κεντρικότερα της Τσιμισκή ή της Ερμού, αλλά πολύ φθηνότερα.

Με ποιους τρόπους πραγματοποιείται το Web Marketing;


Τι είναι το Web Marketing;

Η διαδικτυακή διαφήμιση και επικοινωνία μιας επιχείρησης.
Με ποιους τρόπους πραγματοποιείται;